MENU

Psychologie­praktijk Els Leusink

voor kortdurende hulp in de generalistische Basis GGZ.

Ik behandel kinderen, jeugd, jongvolwassenen, volwassenen, partners of het gezin.

U kunt bij mij terecht voor de meest uiteenlopende klachten en problemen zoals angst, depressie, trauma, niet aangeboren hersenletsel NAH, psychisch herstel bij chronische ziekte of kanker, leer- en gedrags-en ontwikkelingsstoornissen, spanningsklachten, eet- en slaapproblemen, pijnklachten, zelfbeeldbeschadiging, relatie problematiek, opvoedings- en gezinsproblematiek, autisme, ADHD.

 

Het coronavirus ontwricht ons leven en levert veel stress

Nu gratis psychologisch consult 

Videobellen met psycholoog voor inwoners van de achterhoek

Voor iemand die veel spanning ervaart als gevolg van/door de uitbraak van het coronavirus en de veiligheidsmaatregelen van de regering, bestaat er tijdelijk een gratis mogelijkheid tot videobellen met een psycholoog. Hiermee worden de huisartsenpraktijken ontlast.

Video- of beeldbellen is een gesprek voeren voor de camera. In dit bijzondere geval gaat het om de mogelijkheid om in een beveiligde web-omgeving die AVG-proof is, vanuit huis een gesprek te voeren met je psycholoog.

Tijdens dit gesprek kan de psycholoog de ander face-to-face beluisteren, te woord staan en consulteren. 

 

Hoe werkt video- of beeldbellen?

Beeldbellen maakt face-to-face contact tussen behandelaar en cliënt mogelijk voor de camera van de laptop. Het opstarten valt reuze mee. Van tevoren wordt er via de praktijk een afspraak gemaakt. Voor de afspraak krijg je een email met een link. Daarmee kan het gesprek beginnen.

Consult via beeldbellen kan alleen tot stand komen als de behandelaar daarvan bericht heeft ontvangen en een afspraak heeft kunnen inplannen.

Ben je al cliënt bij Psychologiepraktijk Els Leusink dan kunnen de geplande consulten met videobellen ondanks de veiligheidsmaatregelen van de regering toch worden voortgezet.

In alle gevallen geldt dat wanneer je voor beeldbellen in aanmerking wilt komen, je een berichtje stuurt via onderstaande link naar info@elpsy.nl.